کارشناس مسائل مذهبی گفت: قرآن وقتی می خواهد فرهنگ مقاومت را تبیین و توضیح دهد در مباحث گوناگون و در تجربه های عینی و زنده، از واژه های استقامت، صبر و ثابت قدمی استفاده می کند.
به گزارش پایگاه خبری شیروان، حجت الاسلام دردایی کارشناس مسائل مذهبی بابیان قدس قبله نخستين و حرم دوم مسلمانان جهان است خاطر نشان کرد، قدس وطن ميليونها آواره فلسطيني است كه استكبار جهاني آن سرزمين را از دست ساكنانش خارج ساخت و تحت سلطه نيروهاي اشغالگر قدس قرار داد.
حجت الاسلام دردایی اشغال چندین ساله پاره تن اسلام را دردناک برشمرد وافزود:مقاومت فلسطينيان و اعتراض مسلمانان و ديگر انسانهاي آزاده جهان، نهضت مقابله با اسرائيل و حمايت از فلسطين مظلوم شكل گرفت.
وی ادامه داد:با پيروزي انقلاب اسلامي، ملت مسلمان ايران به ويژه پس از صدور پيام تاريخي امام امت در سال 1358 مبني بر نامگذاري آخرين جمعه ماه رمضان به عنوان روز جهاني قدس، مسئله آزادسازي فلسطين از چنگال غاصبان قدس را سرلوحه آرمانهاي خويش قرار داد،از اين رو، همه ساله، روز قدس را به روز فرياد كشيدن بر سر ستمكاران تاريخ و به لرزه درآوردن پايه هاي سست رژيم اسرائيل تبديل كرده است.
کارشناس مسائل مذهبی با بیان اهمیت بالای روز جهانی مظلومان غزه عنوان کرد:روز جهانی قدس فرصتی است که فریاد مظلومیت و حق طلبی مردم مظلومش به گوش جهانیان برسد.
دردایی تصریح کرد: تاریخ مبارزات اسلامی مردم فلسطین از شیخ عزالدین قسام به عنوان بنیانگذار نهضت اسلامی این سرزمین یادمی شود،او توانست با قیام خود نیروهای انگلیسی اشغالگر فلسطین و گروههای یهودی هم پیمان آنان را در سالهای قبل از وقوع جنگ دوم جهانی به ستوه آورد.
وی بیان داشت :همه مجاهدان فلسطین و همه مؤمنان دنیای اسلام به هر نحو ممکن موظف به دفاع از زنان و کودکان و مردم بی دفاع غزه اند و هر کس در این دفاع مشروع و مقدس کشته شود شهید است و امید آن خواهد داشت که در صف شهدای بدر و احد در محضر رسول الله محشورشود.
حجت الاسلام دردایی در خصوص پیروزی رزمندگان اسلام بیان داشت: الگو برداری از صبر و استقامت به این اصل مسلم بود که در هر حال پیروزی از آن،آنان می باشد و همین عامل سبب گردید که با وجود تنگناهای شدید تجهیزات و ادوات جنگی، ارتشی را که تا بن دندان از سوی قدرت ها ودشمنان نظام جمهوری اسلامی مسلح گردیده بود به زانو درآورند.
کارشناس مسائل مذهبی اظهار داشت :مقاومت در قرآن فراتر از یک واژه یا اصطلاح است ومقاومت در قرآن یک فرهنگ است، قرآن وقتی می خواهد فرهنگ مقاومت را تبیین و توضیح دهد در مباحث گوناگون و در تجربه های عینی و زنده، از واژه های استقامت، صبر و ثابت قدمی استفاده می کند.
انتهای پیام/